Indeling voor seizoen 2023-2024

Indeling voor seizoen 2023-2024

Hallo beste voetballers(sters), ouders en verzorgers

Hoe komt zo'n voorlopige indeling tot stand?

Gedurende het seizoen 2022-2023 werden alle voetballers(sters) van HH'97 beoordeeld door een tweetal Hoofd Jeugd Opleiding. De HJO's. Deze werden ondersteund door twee mensen uit het bestuur van HH'97. Deze Technisce Commissie heeft vele uren met elkaar vergaderd, maar ook werden de trainers van seizoen 2022-2023 gevraagd om input te geven. Uit al deze beoordelingen zijn de teams voor seizoen 2023-2024 samengesteld. Hierbij worden de volgende factoren zoals leeftijd, fysieke gesteldheid en voetbalkwaliteitern natuurlijk ook meegenomen

Bekijk de indeling

Bovenbouw

Dit zijn de teams JO19, JO17 en JO15. Bij JO19 en JO15 kunnen we door het aantal spelers in deze categrieën twee teams samenstellen. Bij JO17 één team. Let wel, het blijft een voorlopige indeling. Zowel de trainers van de JO19 als JO15 geven de maand juni nog een aantal selectietrainingen en starten in augustus hier ook weer mee.

Middenbouw

JO13, JO12, MO12 en JO11 zijn de teams in de middenbouw. Met het aantal spelers kunnen we uit JO13 twee teams samenstellen. JO12, MO12 en JO11 bestaan elk uit één team. Maar ook hier geldt dat het om een voorlopige indeling gaat.

Onderbouw

JO10, JO09, JO08 en JO07 vormen samen de onderbouw. Met het aanbod van voetballers(sters) kunnen we bij JO10 drie teams samenstellen. JO09 bestaat uit één team en JO08 momenteel uit twee teams. Voor wat betreft de JO07 (kabouters) hangt het af hoeveel er in het nieuwe seizoen bij komt. Deze laatste groep speelt nog geen KNVB-competitie.

 

Deze is weer gemaakt op basis van de informatie van de TC en de trainers van het seizoen 2022-2023. Komen er in de komende periode n ieuwe spelers, worden deze op basis van hun leeftijd bij dat team ingedeeld. Via bovenstaande knop kom je op de indeling waar je voorlopig bent ingedeeld. De indeling blijft voorlopig want deze kan gedurende het seizoen 2023-2024 aangepast worden. Dit heeft te maken met de ontwikkeling van jullie als voetballer(ster). Ook factoren, zoals het stoppen van voetballers(sters), of  juist als er nieuwe voetballers(sters) bij komen kan invloed hebben op de voorlopige indeling. Mochten er veranderingen komen wordt datbesproken met de trainer en ouders.

Tot slot

De indeling is met groete zorgvuldigheid gedaan, maar het kan zijn dat er voetballer(sters) niet in de lijst staan. Als je dit ontdekt, wil je dit dan per mail door geven aan g_slomp@kpnplanet.nl. Verder willen we de trainers danken voor hun inbreng en danken we jullie voor de medewerking en begrip voor de totstandkoming van de voorlopige indeling.

 

Namens HJO's

Rudolf Wielink en Ferrie Fieten

Namens bestuur HH'97

Gert Slomp